miercuri, 9 noiembrie 2011

Strange

Daca Andra are porobleme de genu asta tin sa va anunt ca nu e singura. Acum ca Liviu lucra de noapte eu adorm foarte greu seara, fiind singurica, si ma tot uit la desperate housewives sa imi tina de urat dar lucruri strange se tot intampla. Am ajuns la concluzia ca televizorul meu are ceva probleme(majore). In fiecare noapte cam pe la 2 noaptea se aprinde un led verde jos langa ecran, langa ledul rosu(care sta tot timpul aprins, cand e stins televizorul) si se aude acel sunet specific televizorului cand il aprind, dar nu se vede nici o imagine, doar ledul verde! Sta aprins pentru ceva timp dar in nici o noapte nu e acelasi interval de minute/ore, dupa care se stinge singur! In prima noapte nu am dormit decat pe la 4, de frica, a doua seara m-am in uitat si nu am mai bagat in seama,iar ieri noapte am inceput sa rad cand am vazut ca iar se aprinde ledul verde! Ce sa fie oare?

4 comentarii:

  1. Eu stiu ! Are inceput de sfarsit :)) . Ca al meu ... Apesi pe buton ... Si se aprinde cand vrea el... Al tau sta aprins , si sa stinge cand se incalzeste el :) . Las tu draga , ca nu noi avem ceva , restul lumii are ceva !!! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Teoretic telvizorul este putin stricat se incalzste el aiurea sau are un scurt sau ceva pe ledu ala si tu esti putin paranoica.Dar nu-l mai baga in seama sau pune si tu un plasture pe el macar nu il mai bagi in seama sau nu mai bagi de seama cand se aprinde ;)

    RăspundețiȘtergere