marți, 22 noiembrie 2011

Fuck u Romania

De ce "Fuck u Romania"!!!! O sa va explic:
Acum voi stiti cum e cu taicamio... operatie pe creier,paralizat partea stanga,se misca greu,oboseste repede,adik nu prea poate sa se descurce singur..... Aseara pe la ora 20:30 catre 21 se tot plangea de o durere mare de cap pe toata partea dreapta,spunea ca nu mai poate de durere. Ce e de facut?!? Singur nu se poate deplasa!!!! Ok telefon la salvare.....112 apel de urgenta mai nou.....de acolo raspunde o doamna: "Bunaseara "cutarescu cutarescu" de la "cutarescu" serviciu cu ce va putem ajuta?!"......Uite asa asa batranu bolnav nu se poate deplasa,operatie la cap,paralizat partea stanga il doare foarte tare capul!!! Avem nevoie de o ambulanta pe strada.....blocu....scara.... si toate explicatiile de rigoare ca sa stie unde sa ajunga...... "ok astepati un moment sa va fac legatura la serviciu de ambulanta".....(deja mai bine de 3 minute de stres)!!! EXACT ACEEASI POVESTE!!!!!! Bun dupa ce se repeta toata conversatia din nou (cu o alta persoana e drept) "Bun asteptati va rog cineva in fata scari va trimitem masina"...... De cand sa inchis telefonul(dupa mai bine de 5 minute de explicatii in parti diferite) ASTEPTAM 20 MINUTE SA APARA SI MASINA!!!!!! ajungea din Cisnadie in 20 minute
Acum eu stau si ma intreb chiar asa am ajuns ?!?.....Oare nu platim noi taxe ca sa isi ieie si ei salariile?!? Pana si el care e pensionar plateste!!! Si a platit timp de 30 ani de munk!!! si pentru asta ajungem sa depindem de ei si sa riscam sa murim in casa pentru ca ei nu vor sa se deplaseze asa cum ar rebui?!?

                               Pentru asta mai zic o data FUCK U ROMANIA!!!!

2 comentarii:

  1. Da asa e la domeniul asta te aprob!!Am trecut si eu prin asa ceva si stiu cum e! Si taxiul vine mai repede la comanda!

    RăspundețiȘtergere