luni, 7 noiembrie 2011

Pana de .. cuvinte

Am trait sa o patesc si pe asta. Aseara , dragul nostru Ion m-a certat ! Motivul ?!?- "Nu am mai postat pe blog".

 Eh , da ! Ma declar vinovata .

 Binenteles , acuma este momentul in care eu incep sa ma scuz, spalandu-mi in acelasi timp si pacatele .
Pai dragi mei , nu am mai scris nimic doar din cauza faptului ca ... nu am mai facut nimic ! (eh ,  bine , recunosc: am baut cateva beri , am mai comis-o in stilul meu propriu , dar ...) Nimic nu a cazut weekendul asta din cer! Da, chiar nu m-a lovit nici un meteorit , nici macar unul mic , sa pot da si eu America in judecata , sa ma imbogatesc, sa apar la tembelizor.
Nu ,  nu m-am intalnit in vise cu strumfi , nu am vizitat tara lu Alice, si nu mi-am gasit iubirea intr-un borcan cu ciocolata .
Nu , nu am citit Cancan-ul , Click-ul , nu stiu noile barfe .
 Iar in cazul in care va intrebati... ei , nu ! Nu am intrat pe facebuce (aka facebook). Nu stiu cui i-a mai cazut un dinte , cine a calarit hipopotami (sau leoaice , dupa caz) , cine cu cine si-a mai tras-o (la sort!) , si nici nu stiu  cand va fi prima ninsoare , conform ultimului sondaj activ care aparea in dreapta profilului meu , posibil ca nici macar meteorologii sa nu cunoasca acest mic detaliu , dar nu conteaza, suntem o tara de "Nostradamusi" (ca tot am baut apa dupa Spik ).

Nu , bancuri nu mai stiu , si da , cand am dat scurt pe Google "bancuri tari" mi-a raspuns nu la fel de scurt : "Sorry. please try another time . This service is not available for you this weekend". Da , stiu , pana si `Nea Gugale s-a saturat de mine. Dar nu e bai , totusi e bine . Putea la fel de simplu sa imi raspunda ceva gen :"Ne pare rau , tari momentan nu avem , doar moi si calde " . 

Asadar , in speranta ca mi-am spalat o parte din pacate , o sa incerc sa trag si un final . (Desi partea asta nu suna bine , o las asa , la rugamintea lui Bob , stiti voi , prietenul meu imaginar , Bob .) 

Va doresc o saptamana plina de placeri (de orice fel ). Si sper sa ma impac si eu saptamana asta cu `Nea Gugale , si sper sa imi cada un meteorit in cap sa am si eu ce povesti, si daca nu voi avea eu norocul asta , atunci sper macar sa ii cada lu sefu-mi-o  (that should be fun) .

Va luv , si va kiss pe portofele ,
A voastra , sincera, EU.

4 comentarii: