sâmbătă, 12 noiembrie 2011

O stare de spirit

Hmm ma tot gandesc si nu pot sa imi dau seama de ce dar de azi dimineata imi tot aduc aminte de persoane din trecutul meu si imi aduc aminte cum ne strangeam atatea persoane si in fiecare seara de vroiam sa ies nu era problema ca nu era cu cine..si mama da cate prostii am mai facut pentru o copila la 14 ani! Le-am si zis la ai mei,la gandirea de acum, eu nu m-as fi lasat pana la ore asa tarzii afara si nu mi-as fi dat atata libertate! Cu toate astea am avuto si am facut cam ce am vrut si stateam pana noaptea tarziu si radeam de chestii banale lanag o sticla de bere si un pachet de tigari pe bordura...Doamne chiar imi e dor! Si cand am mai crescut la fel am cunoscut alte persoane cu care ne strangeam prin parcuri sau pe la unu altu acasa si radeam de numa...era fain.. sa stii ca esti inconjurat de atatia oameni! Mo apucat nostalgia cred, dar totusi cum zicea cineva parca acum sa ne mai strangem asa nu cred ca ar fi la fel ca inainte. Vremurile trec si oamenii cresc, intra in randul celor maturi si asa se desprt drumurile! Intradevar multi oameni dar putin prieteni in sensul adevarat al cuvantului. Cu toate ca multi au sarit pentru mine si m-au ajutat cum au putut! Cred ca toate intamplarile din copilarie/adolescenta imi alcatuiesc gandirea de acum si modul cum m-am format ca si persoana, ca si caracter! Si vreau sa le multumesc tuturor pentru influenta! Am ce le povestii copiilor mei!

3 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=BRK8P94QXxQ crek e cel mai bun coment.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveam eu o vorba pentru amintiri de genu asta :
    "Stiu ca le-am pierdut, dar totusi ma bucur. Aia inseamna si ca le-am avut! " . Stiu ca ii cam trebuie subtitrare,,, dar intekegi tu ce vreau eu defapt sa zic :) .

    RăspundețiȘtergere
  3. Am contastat eu de ce ai tu starea aia de spirit :)) defapt in cele 15 randuri in care ai tot vorbit tu la general si vrut sa zici ca ti dor de noi >:D< blonda de mine :)) :*

    RăspundețiȘtergere