marți, 15 noiembrie 2011

De ce esc suparata...

O sa incep exact asa cum nu e voie :
DECI: Nu e nimic mai urat , groaznic , si mai aiurea decat sa f*ti un om cu o intrebare. Exact acea intrebare care sti ca in exact acel moment omul in cauza  nu vrea sa o auda , nu vrea sa raspunda, pentru ca sti prea bine ca este vorba de exact acel subiect.Aceea intrebare fiind , binecunoscuta , epica : "De ce esti suparata"?
Pai acuma ca sunt in mediul meu , zic si de ce sunt suparata : pentru ca asa vrea muschiuletul meu !!! na!

Absolut tot ce am zis mai sus e o mare minciuna.
Ba da, exista ceva mai urat , groaznic si aiurea decat aia ... si acuma citez: "Tu nu ai voie sa fi suparata. Tu esti aia care trebuie sa rada tot timpul  " . Deci ye , right ! Eu is mascariciu ala care stie sa stea in cur , in picioare, sa deschida bratele larg sa dea hug si sa rada ca bou la poarta noua. S-a dat lege pentru clonvi : nu ai voie sa nu razi ! Daca nu razi , mori ! Daca nu mori , iti taiem noi capul sa fim siguri . Daca nu taie cutitul , nu-i nimic , se chinuie pana reuseste. 

Dupa umila mea "contastare" omul e mai aiurea ca piticul meu de pe creier sau pretenul meu imaginar. Asta in traducere libera ar suna cam asa: nu conteaza daca e bine, conteaza sa dea bine la ochi , sa fie estetic , sa nu deranjeze.
Pai bine mai , dar atunci multiplicati oamenii , si faceti cate un clonv pentru fiecare individ, asa poate mai scapa dracului si oamenii ca mine de replici tampite si mofturi fara sens.
Acuma mi-am adus aminte de cat de revoltata era Alina cand zicea cineva :"Nu ai mai dat semne de viata" , de parca individul in tot acel timp ar fi data mai multe. Eh asa ma simt si eu acuma... "Tu nu ai voie sa fi suparata" de parca mi-ar fi dat un motiv bun sa rad (exceptand fet(z)ele lor) .


Asadar , eu m-am hotarat . o sa imi cumpar o nava spatiala si o sa ma mut pe Luna , sau mai bine pe Marte.
Amin !

6 comentarii:

  1. Andra we need you pe Pamant, Terra! Dar totusi De ce esti suparata? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai asta e problema ca nu sunt suparata ! :)) Un pic trista sau debusolata , dar nu suparata ...

    RăspundețiȘtergere
  3. sau debusolata....
    dar o sa iti vie si tie randul si la
    mai bine/fericire/ce vrea tot omu mai bun de la viata(bani,argint.aur,,platina....si toate nimicurile)adik un suflet pereche care sa te faca sa te simti exact asa cum tiai dori sa te simti!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Perechea mi-am pierduto de mult intr-un joc prost de poker! :) Deja m-am si resemnat...deci sa ne intoarceam la bani , argint, aur , platina..

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca imi este permis:

    Nu cred ca e ok sa condamni persoana care te intreaba "de ce esti suparata?". Chiar daca 80% o fac pentru ca-i roade curiozitatea (nu ca le-ar pasa) si vreo 60% o fac ca sa PARA interesati / grijulii (i know, total = 140% - this is russia), poate poate, unul / una dintr-o suta te intreaba pentru ca -virgula- chiar vor sa te ajute...it never hurts to ask.

    Daaaar, cine a afirmat ca "tu nu ai voie sa fi suparata" mi se pare un creton (nu stiu de ce am impresia ca autorul acelei replici este un mascul "alfa"). Bine ai zis...plm nu-i nimeni mascarici de profesie, sa fie funny zi de zi, obligatoriu.
    Am patit si eu cateva faze dinastea, pe vremuri...cum nu faceam pe mascariciul, cum interesul "unora" scadea vertiginos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti este permis . Nu condamn oamenii care fac chestia aia , de obicei mi-s dragi oamenii aia. In mare parte... . Dar e ok sa il trimit in draga lui origine pe ala care intreaba de ce sunt suparata doar pentru faptul ca in ziua aia nu mai aude o gluma , sau nu mai primeste atentie sau alte cacaturi de genu. Revin , pana si clonvi au nevoie de concediu :)). Si revin, daca sti ca in exact acel moment omu nu are chef de continua reamintire a cauzelor de enervare/indignare/suparare etc . De ce pua mea o mai face? Era mult mai simplu sa stea 10 min de povesti cu mine decat sa intrebe de 10 ori intr-un min epica intrebare. Adica, daca chiar vrei sa faci un bine , fa-l ca la carte si pana la capat .... parerea mea.

    RăspundețiȘtergere