luni, 19 decembrie 2011

Just Monday

Exista o parte buna , postul asta va depasii cu mult marimea maxima admisa , deci nu o sa citeasca nimeni , va multumesc pentru asta !
De azi dimineata m-am gandit in continuu ce dumniezau sa mai postez. M-am gandit , si m-am gandit , si iara m-am gandit , ce am mai facut , sau mai bine , ce nu am mai facut , si nu am putut lega ideile unele de altele. Motivul ? Prea multe , prea repede, prea degeaba :)) . Ehh , pana la urma mi-o traznit ideea. Hai sa detaliez o zi din viata mea. Si care ar fi mai buna decat graznica zi de luni ? Toata viata mea m-am plans ca urasc prima zi din saptamana, fie care eram la scoala , fie ca eram somera, fie ca eram in vacante/concedii , ori la lucru... am detestat ziua asta. Poate , asa, intr-un final voi vedea alb pe negru cauza si motivul dezgustului meu pentru "Luni". 
Pentru ca m-am trezit si eu la jumatatea zilei sa fac aceasta minunata idiotenie , o sa incerc sa punctez etapele importante de pana acuma, iar pe urma , cu ajutorul unor later edit-uri , sper ca voi reusi sa finalizez acest post la sfarsitul zilei.


Asadar : Jurnal unei "fiinte" , in minunata zi de luni , 19.12.2011

Stiti cum fiecare poveste incepe cu : "A fost odata ca niciodata..." ? . Ehh.. , De-ar fi fost odata ca niciodata un somn putin mai lung si mai linistitor , poate nu m-as fi trezita cu o fatza de Morticia  , injurand vesnica problema in care mama tine locul ceasului desteptator , care desi e fixat cu un calcul precis si exact , intotdeauna , cineva din dulcea mea casa e mai rapid decat el , si  care de fiecare data, strica ultima parte a visului , in care binenteles ca aveam o viata mai mult decat fericita , implinita , aveam niste tzatze mai ceva ca Pamela Anderson , si sotul meu nu era nimeni altcineva decat Johnny Deep .
Ok , partea buna e ca, intotdeauna cand ma trezesc, si e cineva acasa , am un ness fierbinte, dulce ce ma asteapta in bucatarie. Fapt care ma ajuta de fiecare data sa ma dau jos din adoratul meu pat . Partea naspa e ca , odata cu datul jos din pat a inceput si durerea de cap. 
Deci , good morning, dear sunshine , este minunata zi de luni.
Bautul cafelei + pipat 3 tigari : 20 min . 
Demachiat . (stiu ca nu e frumos dar sunt o puturoasa): 10 min.
Dush : 10 min .
Razgandit : Apa calda, e placut , dush 15 min. 
Imbracat: 3 min.
Machiat : 2 min.
Durere mare de cap => cafea nr. 2 , pipa nr. 4 => alte 10 min . 
Rezultat final : o ora. Concluzie : Fugi saritear capul ca iara pierzi autobuzul. 
Socializat cu vanzatoarea de la colt , cu o baba dragutza in autobuz care se uita la mine de parca eu i-am furat tineretea, iubirea vietii , banii , faima si menstruatia, cu controlorii de pe Tursib mai periculosi ca Jacky Chan si armata maimutelor ciufute , gandindu-ma de ce m-am incapatant eu sa nu imi fac carnetu si sa ma plimb cu masina firmei . Intarziat (binenteles!!!) la job , timp total: 29 de min.
Concluzia finala: Tot mai bine ca vineri unde au fost 38 de min. !
Ajuns la birou. Calculatorul aprins, cineva a umblat prin hartoagele mele , focul din soba stins , deci nervi , raci , craci , draci !
Am stat putin , am reflectat , am meditat , am tras concluzia, am efectuat ! Adica, mi-am facut o cafea si m-am dat cu barca pe net.
Deci , pana la ora 9 dimineatza , intradevar , lunea este naspa. Ca totusi sa se indulceasca lucrurile , vin baietii sa imi ureze o zi usoara, bem cafeaua impreuna. Prind spor, ma apuc de lucru.
Sporul trece. La fel de rapid ca acceleratul , minutele trec la fel de rapid ca mocanitza .
9:30. Ma chinui cu niste conturi bancare , gandindu-ma la ce sa postez azi.
9:45 Renunt sa ma chinui cu conturile bancare , continui sa ma gandesc la postul de azi.
10:00 Ma scapa , intradevar ma scapa…. Incerc sa fug nebuneste la baie ca sa nu fac o balticica prin birou, surpriza, buda cea de toate zilele nefolosibila astazi. Draci , nervi , raci , craci! Lunea suck!
10:30 Incerc sa ma gandesc la postul zilei lucrand cu spor in saga , sperand ca nevoile trupesti vor trece de la sine.
10:35 Suna telefonul. 10:36 Suna si al doilea telefon. . 10:36 Suna si al treilea telefon. Realizez cu stupoare ca mama m-a facut doar cu 2 maini si o singura gura, creieru dadea eroare , adrenalina creste , piticu se nerveaza. 10:45. Rezolv cele 3 probleme. 10:46 Ma gandesc cum sa sting telefoanele. 10:47 Suna seful , incep sa regret ca nu le-am inchis mai repede.. cel putin cu 30 de sec mai repede.
11:00 Oficial , urasc ziua de azi.
11:05 Cedez, ma opresc incerc sa imi planific ziua, recunoscand ca e prea mult pentru “Luni”.
Intre timp , intru pe blog , ma gandesc ce sa postez.. Intre 10:06 si 13:00 blanck total. Nu stiu cum a trecut timpul . Realizez ora, realizez si ca nu am avansat mult cu treaba de la work, realizez ca, virgule ,  cheful e egal cu 0 , imi pica ideea de postat.
13:02  Il anunt pe Ion ca am gasit idee de postat . Prind avant sa scriu . Tre sa plec pe teren. Munca in folosul comunitatii. Odata urcata in masina , simt gropile , vezica ma cearta , ma injura , ma tortureaza, imi aduc aminte de wc-ul zilei de luni . Intradevar, simt ca cedez. Am scapat prima injuratura pe ziua de azi , la adresa zilei de azi. Partea naspa: seful se uita la mine ca la icoane. Rezolvam situatia delicate in care din nou am avut parte , gratie sefului meu minunat. Back to the office , ora exacta nu o am … in jurul orei 15.
15:45 Suna telefonul. Am inceput sa cedez nervos, nu mai suport suneria telefonului. Dar el parca stie, si continua sa sune. Si suna , si suna , si suna , si e ora 16:06.
Minune, s-a oprit! Liniste ! Si pace ! M-am bucurat un pic cam repede. 
16:23. Am realizat cu stupoare ca eu tot scriu , dar nu i-am dat postare acestui minunat carnat de cuvinte. 
Si pentru ca il loc sa plec acasa trecand programul meu de lucru de mult, trebuie sa mai fac niste facturi cu seful meu , mai arunc o injuratura si ma apuc de treaba, zicand de sfiinti , de lucruri dulce, dand multa carne in mijlocul postului ... sa aibe si cei saraci ceva bun de papat ! 
16:47 Deci , eu imi bag p**a-n tot !Ma duc acasa ! 
16:51 Schimbare de plan :)) Mai stam putin la lucru :))  
18:00 Nicaieri nu e mai bine ca acasa. Desi gratie curatenii de iarna, dulapu imi este in locul patului , patul in locul calculatorului , calculatorul prin mijlocul camerei , televizorul in baie (asta nu v`o pot explica ca nici eu nu am inteles ) , si toate hainele mele intinse pe covor. Nicaieri nu-i ca acasa! DOAR CA NU MAI RECUNOSC CASAAA!!! :((  
20:15 Casa incepe sa arate a casa, gratiei a altor 2 cesti (defapt cani de-a dreptul dar las asa ca sa sune mai bine) de cafelutza buna si dulce , si a nervilor din curu meu. TV-ul a scapat cu viata din baie, hainele sunt la locul lor, totul e acolo unde trebuia sa fie de la bun inceput. Telefonul de lucru nu mai suna , calculatorul sta triunfator pe birou , si mama suparata si certata in dormitor :)) . 
20:18 Acuma in sfarsit incep sa imi dau seama. Defapt eu nu aveam nimic cu ziua de luni , defapt ea are ceva cu mine. 


Dar , este seara . S-a dus ! Postul asta va ramane la fel de lung ca si carnatul de Craciun , bine imbibat cu usturoi. Ziua ce a trecut o sa ramana in istorie ca si porcul din care s-a facut carnatul, iar eu , SUPRAVIETUITOAREA , ma rasfat cu ceva gust de hamei , lenevind in pat , si terminand (sper) carticica mea cu aliens, suflete , si vindecatori . 

THE END !!!

11 comentarii:

  1. Credeam ca numai eu fac exces de cafea si tigari, oh well...la tigari nu stiu dar la cafea ma ajungi.By the way, I hate your dream tits:)).Fuckin hate fake tits...

    RăspundețiȘtergere
  2. In vis cred ca erau naturali:)) si 3 la numar =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Era un banc : Cand e femeia perfecta? Cand are 3 tzatze... 2 in fata si unu in spate. De ce in spate? Sa aiba baiatu de ce sa "prinda" si cand danseaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. eh si cik nu aveai ideei :))
    si ea scrie romane SF
    3 tate :O

    RăspundețiȘtergere
  5. =)) Sf?:)) Asa o ajuns viata mea in ochii tai ? sf ?=))

    RăspundețiȘtergere
  6. poi 3 tate draga mea?!? astea uma pe acolo amm vazut :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Um...barbatii normali mai pun mana si pe fund din cand in cand:)).Ce spui de o femeie fara corzi vocale?Asa, cand iti explica de ce e suparata pe tine, te si amuzi.Stai ca a iesit urat, voi reformula: treceti peste problemele de cuplu cu putin umor:D

    RăspundețiȘtergere
  8. @ In Vain: bine , 2 atunci !
    @ Diavolul: Diavole :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ah c`mon, 3 tits? :| thats some nasty shit, in caz in care nu te astepti la tripleti...atunci buna afacere!
    Apropo, il aveai amant pe Johnny "Adânc" (Deep) in vis? Weirdo!

    In alta ordine de idei, chiar daca postul a iesit un carnatz, m-am delectat citindu-l...really funny, ar trebui sa faci asta mai des!

    RăspundețiȘtergere
  10. =)) LoL . Concluzia trasa de mine dupa ce am citit comm-u tau :)) La 6:44 AM. O zi din viata mea pentru tine este un "carnatz funny" =))

    RăspundețiȘtergere