joi, 1 decembrie 2011

La multi ani , Romanilor!!!

Sau poate trebuia sa scriu si cu 2 de r sa includ aproape toata populatia tarii :)) .

Deci azi este minunata zi de 1 Decembrie.
Adica azi , acuma 93 de ani ne-am unit si noi. (de ce suna kinky chestia asta? =)) )
Te-ai astepta sa fie totul ca atunci cand eram copii. Bucuria unei zi libere, unde toata lumea se strangea la un loc , se pregatea de "sarbatoare". Afara roiau oamenii , in casa plin de familie si de prietenii. Si o continua stare de bine.
Eh , se pare ca nu mai e asa. Afara e 0 barat . Gol, pustiu , totul mort. Si as vrea sa salvez situatia , sa dau vina pe frig , dar nu cred ca ar tine faza . Nu pare a fi un motiv destul de bun incat sa se tranga multa lume intr-un loc. Cred ca la parada vor merge veteranii si copii curiosi. Si cam atata . In schimb cred ca pe centru va fi plin diseara. (Dar nu pentru 1 Decembrie , ci pentru vinul fiert si alte bunatati oferita de primarie , daca va face primaria ceva anul asta.) Si garantat barurile si cluburile vor face vanzare astazi. Party 1 Decembrie, cocktail 1 Decembrie etc etc. 
Oricum , nu are rost sa incep cu istoria romanilor si cu evolutia lor. Prefer sa profit de postul asta sa va urez un 1 Decembrie happy si chill, sa ii transmit dragostea mea lu Alinush care nu cred ca simte 1 Decembrie asta cum ar trebui printre straini :( (noi nu il simtim nici acasa, deci nu iti fa griji , nu e cine stie ce :) ) SI sa va zic un La Multi Ani Romanillor !

V-am pupat pe portofele ! A voastra , Eu !

3 comentarii:

  1. m-ai facut sa plang, multumesc si sa stii ca l-am simtiti, in spate la linia noastra s-au apucat niste romance sa cante imnul tarii:D

    RăspundețiȘtergere
  2. "trei culori cunosc pe lume asai" :D

    RăspundețiȘtergere
  3. sorry :( . ideea era sa te fac sa zambesti nu sa plangi >:D< luv ya ! :*

    RăspundețiȘtergere